Matematik

Funktion

05. november 2019 af mastodont - Niveau: A-niveau

Hej, 

Jeg har problemer med den følgende opgave, og vil derfor høre, om nogen kan hjælpe mig? 

1. En funktion f er givet ved f(x,y)=x+ (y-1)2 -3

a. Argumentér for, at niveaukurven f(x,y)=6 er en cirkel. 

b. Bestem de værdier af k, hvor ligningen f(x,y)=k ikke har nogen løsning. 

Mht. a, skal jeg da bruge cirklens ligning.. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2019 af janhaa

x^2+(y-1)^2-3=6\\ x^2+(y-1)^2=9\\ S=(0,1)\\ R=3


Svar #2
05. november 2019 af mastodont

Tak for svar, skal dog lige være med....

Hvad står S og R for? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2019 af janhaa

#2

Tak for svar, skal dog lige være med....

Hvad står S og R for? 

S: sentrum av sirkel

R: radius   ----"----


Svar #4
05. november 2019 af mastodont

kan du komme med et mere uddybende svar..


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.