Matematik

Matematik - to ubekendte

06. november 2019 af fodboldspileren - Niveau: B-niveau

Hej jeg har lidt problemer ved en opgave 

ved ikke helt hvordan jeg skal løse den her:

løs ligningssystemet 2x+3y=4x-1

-y+3·x=2y

håber i kan hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2019 af janhaa

2. likning:
-y+3·x=2y

3x = 3y

x=y

1. likning:

2x + 3x = 4x -1

x = -1 = y


Skriv et svar til: Matematik - to ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.