Matematik

En funktion f er givet ved f(x)=3x^2+5

10. november 2019 af Barbie1999 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har svært ved denne opgave håber der er nogen der kan hjælp, har vedhæftet et billede af selve opgaven. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2019 af janhaa

f(x)=3x^2+5\\ \\f'(x)=6x

\\f'(10)=60

P=(1,8)

f'(1) =6

y-8 = 6(x-1)

tangent:

y = 6x - 6 +8 = 6x+2


Svar #2
10. november 2019 af Barbie1999 (Slettet)

Mange tak for hjælpen og din tid! :D 


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. november 2019 af AMelev

                                      
Væn dig til at bruge? formelsamlingen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Det er vigtigt, at du ved, hvad du kan finde hvor, og lige så vigtig hvad der ikke står deri, og som du så selv skal medbringe i hovedet.

a) Se side 20 (89) & (90) samt side 21 (100)</o:p>

b) Se side 20 (88) inkl. figur.


Skriv et svar til: En funktion f er givet ved f(x)=3x^2+5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.