Matematik

Betragt funktionen sin(x) og lad P2 være dens Taylor-polynomium af grad 2 udviklet omkring punktet a = 0. Vis at P2(x) = x og at Isin(1/10)-(1/10)I < 1/600

10. november 2019 af Amalie1234324 - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan kommer jeg frem til resultatet P2(x)=0+1*x+(0/2!)*x2, ved brug af denne formel f(x)=f(x0)+f´(x0)/1!*(x-xo)i denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2019 af ringstedLC

Fortsæt i den oprindelige tråd!


Svar #2
11. november 2019 af Amalie1234324

Hvad mener du. Kan du ikke lede mig gennem til  P2(x)=0+1*x+(0/2!)*x2, så tager jeg den derfra?


Skriv et svar til: Betragt funktionen sin(x) og lad P2 være dens Taylor-polynomium af grad 2 udviklet omkring punktet a = 0. Vis at P2(x) = x og at Isin(1/10)-(1/10)I < 1/600

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.