Matematik

c) Hvad er sandsynligheden for at få 2 lakridser og 1 vingummi?

10. november 2019 af Barbie1999 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg kan ikke finde ud af det sidste spørgsmål i min aflevering med sandsynlighedsregning nogen der kan hjælpe? 

- Har vedlagt et billede, det er opgave c. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2019 af peter lind

K(2, 8)*K(1,5)/K(13,3)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2019 af ringstedLC

b)

\begin{align*} H_1 &= K_{5,3} \\ P(H_1) &= \frac{H_1}{K_{13,\,3}}\approx 3.50\% \end{align*}

c)

\begin{align*} H_1=K_{8,2}\;,\; H_2 &= K_{5,1} \\ P(H_1, H_2) &= \frac{H_1\cdot H_2}{K_{13,\,2+1}}\approx \;?\% \end{align*}


Skriv et svar til: c) Hvad er sandsynligheden for at få 2 lakridser og 1 vingummi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.