Fysik

Negativ logaritme syre/base

11. november 2019 af Girshy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen :-) 

Er der nogen som kan forklare negativ logaritme til hydrogen ion koncentration? 

Og generelt hvad der er vigtigt at vide omkring syre/base?

Jeg er rigtig dårlig til alt så noget, så håber meget på der er nogen som kan svare:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2019 af mathon

   pr. definition:
                               \small pH=-\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ] /M\right )      


Svar #2
11. november 2019 af Girshy (Slettet)

Kan du forklare det?:)


Skriv et svar til: Negativ logaritme syre/base

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.