Matematik

Hvor stor er restgælden efter 2 år?

14. november 2019 af piv123 - Niveau: C-niveau


hej er der en der kan hjælpe mig med den her.


kører et tilbud på et af deres produkter, som koster 38.000,- kr. og hvor man skal betale 2.500,- kr. pr. kvartal. Renten er 2,1% i pr. kvartal.


 Hvor stor er restgælden efter 2 år?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2019 af PeterValberg

Se dette < link > 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2019 af mathon

\small \begin{array}{llll} \textup{rest\ae ld efter 2 \aa r:}&38\, 000\cdot 1.021^8-2\, 500\cdot \frac{1.021^8-1}{0.021} \end{array}


Skriv et svar til: Hvor stor er restgælden efter 2 år?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.