Matematik

Vektor

15. november 2019 af lærlektien (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej, nogen der kan hjælpe mig med det, er helt lost ??????

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2019 af mathon

\small \begin{array}{lllll} 1a)&\overrightarrow{AB}=500\cdot \begin{pmatrix} \cos(60\degree)\\ \sin(60\degree) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 250\\250\sqrt{3} \end{pmatrix} \end{array}


Svar #2
15. november 2019 af lærlektien (Slettet)

Hej mathon, er det svaret på del 1

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2019 af mathon

           \small \small \small \small \begin{array}{lllll} 1a)&&\overrightarrow{AB}=500\cdot \begin{pmatrix} \cos(60\degree)\\ \sin(60\degree) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 250\\250\sqrt{3} \end{pmatrix}\\\\ 1b)&\textup{parameterfremstilling:}&\begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}=t\cdot \begin{pmatrix} 1\\\sqrt{3} \end{pmatrix}\qquad t\in\mathbb{R}\ \backslash \mathbb{R}_{-}\\\\ &\textup{ligning med normalvektor }\mathbf{n}=\bigl(\begin{smallmatrix} -\sqrt{3}\\1 \end{smallmatrix}\bigr)&\begin{pmatrix} -\sqrt{3}\\1 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} x-0\\y-0 \end{pmatrix}=0\\\\ &&-\sqrt{3}x+y=0\\\\ &&y=\sqrt{3}x \\\\ 1c)&\textup{flyvetid:}&t=\frac{500\; km}{350\; \frac{km}{h}}=\textup{1 time 26 min} \end{array}


Svar #4
15. november 2019 af lærlektien (Slettet)

Tusind tak for svar mathon

Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.