Biologi

Forklar kort hvordan E coli baktierier kooordinerer geneekspressionen, således at alle nødvendige Lac enzymer induceres samtidigt når der er laktose tilstede i omgivelserne Nogen der kan hjælpe?

15. november 2019 af Amalie1234324 - Niveau: B-niveau

Forklar kort hvordan E coli  baktierier kooordinerer geneekspressionen, således at alle nødvendige Lac enzymer induceres samtidigt  når der er laktose tilstede i omgivelserne

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. november 2019 af Jeppe101

Her er din første tråd:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1922209

Måske årsag til at du ikke har fået svar er, at du ikke her:

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Svar #2
15. november 2019 af Amalie1234324

Jeg har lavet opgaven nu. Nu er der bare det andret spg. E coli baktieren pådrager sig en punktmutation og kan ikke længere udnytte laktose, selvom det er tilgængeligt. Giv et bud på hvilken ændring mutationen kan have forårsaget. Jeg forstår ikke hvad jeg skal skrive her, da jeg blandt andet har skrevet om at laktose skal være tilstede for at proteiner skal dannes

Vedhæftet fil:hvad har jeg skrevet.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2019 af KneeKreeKey

Er det her virkelig B niveau biologi på stx? eller har du skrevet forkert


Skriv et svar til: Forklar kort hvordan E coli baktierier kooordinerer geneekspressionen, således at alle nødvendige Lac enzymer induceres samtidigt når der er laktose tilstede i omgivelserne Nogen der kan hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.