Matematik

Statistik og sandsynlighed

17. november 2019 af NadiaaaNK (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal løse en opgave i hånden - har vedhæftet den - men kan ikke rigtig se mig ud af den. Hvordan løser man den i hånden? 

Vedhæftet fil: mat.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2019 af janhaa

P(4\leq x \leq 9)=1-0,5 = 0,5


Svar #2
17. november 2019 af NadiaaaNK (Slettet)

Hvor kommer 1 og 0,5 fra?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2019 af AMelev

#1 Grebet ud af luften?

#0 P(4 ≤ X ≤ 9 = F(9) - F(4). Aflæs dem på F-grafen.


Svar #4
19. november 2019 af NadiaaaNK (Slettet)

Ja, synes bare ikke helt det er så nemt. Men måske er det bare mig der er dum.
Får det til det her, ud fra at aflæse fra grafen:
F(9) - F(4) = 0,91 - 0,12 = 0,79


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. november 2019 af AMelev

#4 Det er OK. Jeg får lidt andet, men aflæsning er altid upræcist.

 

Vedhæftet fil:Billede1.jpg

Svar #6
19. november 2019 af NadiaaaNK (Slettet)

Ja det har du selvfølgelig også ret i. Tusind tak for hjælpen i hvert fald! 
Nu ved jeg det til næste gang.


Skriv et svar til: Statistik og sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.