Matematik

Funktion

17. november 2019 af Hjælpmig1233 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En eksponentielt voksende funktion f  har fordoblingskonstanten 3. 
Det oplyses desuden, at f (0) 5 f = .

Jeg skal udfylde et skema: 

x        0      3      6

f(x)    5      ?      ?

Nogen der kan kan hjælpe mig igang her?

Tænker at det må være 15 og 30? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2019 af StoreNord

Tænk om igen

Hver gang du går 3 til højre fordobles f(x).

Men hvad mener du med     "Det oplyses desuden, at f (0) 5 f = ." ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2019 af mathon

                        \small f(3)=10\qquad f(6)=20


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.