Matematik

Hvor mange kyllinger? - Matematik

23. november 2019 af annonym368 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

En høne lægger gennem sit liv i gennemsnit 320 æg. Af de 320 æg bliver 245 taget. Resten bliver til kylinger. Der er 12 høns, så hvor mange kyllinger bliver det til i alt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2019 af mathon

            \small \begin{array}{llll} \textup{antal kyllinger pr. 12 h\o ns:}&12\cdot (320-245)=900 \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. november 2019 af ringstedLC

\begin{align*} \text{\AE g pr. h\o ne}&:320 \\ \text{\AE g taget}&:245 \\ \text{Kyllinger pr. h\o ne}&:320-245=75 \\ \text{Kyllinger pr. 12 h\o ns}&:12\cdot 75=900 \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Hvor mange kyllinger? - Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.