Matematik

Bestem førstekoordinaten?

24. november 2019 af Sophu (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle der kan hjælpe mig med vedhæftede opgave?


Svar #1
24. november 2019 af Sophu (Slettet)

Her er opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2019 af ringstedLC

\begin{align*} f(x) &= x^2\Rightarrow f'(x)=2x \\P&:(1,-3) \\ y &= f'(x_0)(x-x_0)+f(x_0) \\ -3 &= 2x_0(1-x_0)+{x_0}^2 \\ x_0 &= \;? \end{align*}


Skriv et svar til: Bestem førstekoordinaten?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.