Matematik

eksponentiel funktion

28. november 2019 af waafaef (Slettet) - Niveau: A-niveau

y(t) = exp(2t)*cos(8t)+exp(2t)*sin(8t)

Uanset begyndelsesbetingelserne går løsningen y(t) mod nul, når t går mod uendelig?

Er der nogen der kan forklarer mig hvorfor?


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. november 2019 af ringstedLC

Kom med hele opgaven!


Svar #2
28. november 2019 af waafaef (Slettet)

#1

Kom med hele opgaven!

Er den god nu?


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. november 2019 af SuneChr

Man har:
       e2x(cos 8x + sin 8x) → 0 for x → -\infty
Parentesen kan omskrives til:
             \sqrt{2}\, \sin \left ( 8x+\frac{\pi }{4} \right )


Skriv et svar til: eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.