Matematik

Opgave med vektor

30. november 2019 af ksfaasdasf (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven:

Linjerne l og m har ligningerne

l: 4x − 8y + 2 = 0

m: y = − halv x + 5

a) Afgør ved beregning, om l og m er ortogonale, parallelle eller ingen af delene.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2019 af peter lind

to linjer er ortogonale eller parallelle hvis deres normalvektorer er det


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2019 af mathon

             \small \begin{array}{llll} &m\textup{:}\quad y=-\frac{1}{2}x+5\\\\ &m\textup{:}\quad x+2y-10=0 \end{array}


Skriv et svar til: Opgave med vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.