Matematik

Den indiske elefant - matematik

01. december 2019 af annonym368 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

En indisk elefant kan drikke 200 liter vand på 4 minutte. hvor mange liter vand er det i minuttet?

Og hvor mange sekunder er den om at drikke 1 liter?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. december 2019 af janhaa

200 L/ 4 min = 50 L/min

x = 60/50 s/L = 1,2 s/L


Skriv et svar til: Den indiske elefant - matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.