Matematik

Bestem tallet K i en afledt funktion

06. december 2019 af KneeKreeKey - Niveau: B-niveau

Se vedhæftet billede.

Er det ikke blot 2*6=12?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. december 2019 af mathon

            \small \begin{array}{llll} a)&f{\, }'(x )=2\cdot k\cdot e^{kx}\\\\ b)&f{\, }'(0 )=2k\cdot e^0=2k=6\\\\ &k=3 \end{array}


Svar #3
06. december 2019 af KneeKreeKey

Mange tak Mathon, i det mindste gættede jeg rigtigt på den første så :) 


Skriv et svar til: Bestem tallet K i en afledt funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.