Matematik

b) Gør rede for, at den lodrette afstand mellem grafen for f og grafen for g som funktion af x kan beskrives ved funktionen d(x) = f(x) - g(x)

12. december 2019 af layla111 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har besvaret a. Ved b'eren skal jeg så udregne f(x) -g(x)?

Og c'eren ved jeg ikke hvordan man skal lave. Håber I kan hjælpe derude;)))


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2019 af peter lind


Brugbart svar (2)

Svar #2
12. december 2019 af peter lind

b)  den lodrette afstand er jo den numeriske værdi af differencen mellem y koordinaterne alså f-g hvis f>g kan man se bort fra den numeriske værdi

c) find d'(x) og løs ligningen d'(x) = 0


Svar #3
13. december 2019 af layla111 (Slettet)

Taaak


Skriv et svar til: b) Gør rede for, at den lodrette afstand mellem grafen for f og grafen for g som funktion af x kan beskrives ved funktionen d(x) = f(x) - g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.