Matematik

Variable

16. december 2019 af yakuptar (Slettet) - Niveau: B-niveau

HEJ jeg vil høre om det en rigtig udregning

 a)     Jeg bruger en eksponentiel funktion y= b * a^x fordi der er en fast vækstrate.

B= 950 individer i 2010

A= 1,034 (r +1)

X= antal år efter 2010

y= 950 * 1,034^x

b)    For at finde fordoblingstiden skal jeg bruge formlen y= 950 * 1,034^x.e


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2019 af peter lind

brug formel 105 side 19 i din formelsamling


Svar #2
16. december 2019 af yakuptar (Slettet)

Har ikke formelsamling


Svar #3
16. december 2019 af yakuptar (Slettet)

kan du hjælp?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. december 2019 af Anders521

# 0

Du har opstillet den korrekte model i a), men vær omhyggelig med notationen. Mht b) kan du finde formelsamlingen på nettet. Skriv blot "uvm formelsamling matematik stx b" i en søgemaskine.


Skriv et svar til: Variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.