Matematik

Hurtig forklaring af opgave!

17. december 2019 af Hejmeddig12344444 - Niveau: 8. klasse

Jeg har fået resultatet til 32, grundet en længere metode. Jeg håber der nogen der kan vise om det er forkert eller rigtigt, og hvis nej så hvis hvordan man laver opgaven.

Tak på forhånd.

Vedhæftet fil: damn.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2019 af mathon

          \small \begin{array}{lllll}&A_{kvadrat}=s^2=3^2+5^2=9+25=34 \end{array}


Svar #2
17. december 2019 af Hejmeddig12344444

#1

          \small \begin{array}{lllll}&A_{kvadrat}=s^2=3^2+5^2=9+25=34 \end{array}

Min metode lød på. Sidelængden af det blå kvadrat, divideret med kvadratroden af 2, så man så finder sidelængden af det røde kvadrat. Også sæt tallet i anden, som så skulle give 32, for at finde arealet af det røde firkant


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2019 af mathon

Din metode kan kun benyttes, når kateterne i de små blå retvinkledede trekanter er lige lange, hvad de ikke er.


Svar #4
17. december 2019 af Hejmeddig12344444

#3

Din metode kan kun benyttes, når kateterne i de små blå retvinkledede trekanter er lige lange.

Yes, tusind tak for hjælpen min ven ;)


Skriv et svar til: Hurtig forklaring af opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.