Matematik

Bestem arealet af M

17. december 2019 af hjælpmedlektierpls - Niveau: A-niveau

Hej er der en der kan hjælpe mig med opgaven nedenunder..

Tak på forhånd


Svar #1
17. december 2019 af hjælpmedlektierpls

Opgaven er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2019 af AMelev


a) Løs ligningen f(x) = g(x) for at bestemme venstre grænse a for M.
Arealet af M er A(M)=\int_{a}^{0}(g(x)-f(x))dx

b) Arealet af N er A(N)=\int_{0}^{k}f(x)dx
Løs ligningen A(N) = 2 mht. k.


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2022 af Soeffi

#0. Løsning i Maple:


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. februar 2022 af Mariassssssss

Hvad skal jeg skrive i maple for at løse a) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. februar 2022 af Soeffi

#4. Fuld løsning i Maple (i dokument-form med lidt ændrede kommandoer):


Skriv et svar til: Bestem arealet af M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.