Kemi

Enzym aktivitet

27. december 2019 af hellok1tty (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Enzymaktiviteten af glykosyltransferase kan ma°les ved fremstilling af et vævshomogenat og et efterfølgende enzymassay. Ved enzymassayet anvendes et reaktionsvolumen pa° 1630 μL af hvilke 30 μL er homogenat. Den totale proteinkoncentration i vævshomogenatet var ma°lt til 5 mg/mL homogenat. Vmax = 43 μM/min

Udregningen er således:

AE = V · vmax = 1630 · 10^-6L · 43 μM/min = 0,07μmol/min (U)

AE,sp = AE /mE = 0,07μmol/min (U) / (0,030 mL · 5mg/mL) =0,467 U/mg protein

Forstår bare ikke helt, hvorfor man skal benytte reaktionsvolumen, og ikke volumen af homogenat? Og hvordan kan det være, at man efterfølgende skal dele med massen af homogenatet? 


Skriv et svar til: Enzym aktivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.