Matematik

Dividere?

29. december 2019 af lauhan (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan kan man regne sig frem til at 175/14 er 127 på papir, men på lommeregner siger den 12,5?


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. december 2019 af Anders521

#0 De to første tal er korrekt. Tallet 7 er nok resultatet ved udregningen af 35 - 28, men 7 skal også divideres med 14, så du har 7/14 der er det samme som 1/2 eller 0,5. Alt i alt har du 12 + 0,5 = 12,5. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. december 2019 af Soeffi

#0.

Heltalsdivision: 175:14 = 12 rest 7. Almindelig division: 175/14 = 12 + 7/14 = 12,5.


Svar #3
29. december 2019 af lauhan (Slettet)

tusind tak 


Skriv et svar til: Dividere?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.