Kemi

Galvanisk celle. Hvordan er koncentrationen bestemt?

30. december 2019 af hejmedjer1239 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Spørgsmålet er vedhæftet.

Jeg har et spørgsmål hvor jeg skal beregne koncentrationen af produktet. Jeg forstår godt hvordan jeg skal finde frem til svaret, men jeg forstår IKKE hvorfor koncentration af H+(aq) er bestemt til at være 1M?

1M står som nævneren i ln(Q )

1M kan ses i opgave 4, hvor reaktionsbrøken er opskrevet. Opgave 1,2,3 er blot givet for at gøre tingene mere klart.

Vedhæftet fil: SP1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. december 2019 af Sveppalyf (Slettet)

Der står at den ene halvcelle bliver holdt ved standardbetingelserne (co = 1 M, po = 1 bar).


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. december 2019 af Soeffi

#0.

Vedhæftet fil:1930481.png

Svar #3
01. januar 2020 af hejmedjer1239 (Slettet)

#1

Der står at den ene halvcelle bliver holdt ved standardbetingelserne (co = 1 M, po = 1 bar).

Ah ja, tak :) 


Skriv et svar til: Galvanisk celle. Hvordan er koncentrationen bestemt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.