Matematik

Hjælp til intertemporal økonomi

02. januar 2020 af Søren828 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har følgende opgave, som virklig forvirrer mig. Jeg har siddet med den i mange dage nu, men jeg kan ikke komme videre.


Svar #1
02. januar 2020 af Søren828 (Slettet)


Svar #2
02. januar 2020 af Søren828 (Slettet)

Jeg er kommet frem til følgende budgebetingelse, men jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal finde forbrugerens relative forbrug. Jeg har forsøgt med Langrages multiplikationsmetode, men jeg kan ikke komme videre efter mine førsteordensbetingelser. 

$$c_2=m_2+\left(\frac{1+i}{1+\pi}\right)(m_1-c_1)$$


Skriv et svar til: Hjælp til intertemporal økonomi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.