Matematik

Kan i hjælpe med matematik??

02. januar 2020 af VietCoungVu - Niveau: 9. klasse

2 .  x/4   = 4x - 35   


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. januar 2020 af OliverHviid

Hvor sidder du fast? Hvor langt er du selv nået?


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. januar 2020 af mathon

\small \begin{array}{llllll} &2.&\frac{x}{4} =4x-35&\textup{multiplicer med 4}\\\\&&x=16x-140\textup{ ...} \end{array}


Skriv et svar til: Kan i hjælpe med matematik??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.