Matematik

Problemløsning Matematik

11. januar 2020 af UCK999 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

28+3*(4-6)

konklusion tak:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. januar 2020 af mathon

                \small 28+3\cdot (4-6)=28+3\cdot \left ( -2 \right )=28+\left ( -6 \right )=28-6=22


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2020 af thelma333 (Slettet)

.

Skriv et svar til: Problemløsning Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.