Matematik

Hjælp til min opgave

12. januar 2020 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Kan ikke helt løse a, b og c.

opgave : https://imgur.com/a/9AhPlgM


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2020 af mathon

                          \small \begin{array}{lllll} a)&y=f(x)=0.178929x+62.0818\\\\b)&f(8)=63.51\\\\c)&x=\frac{y-62.0818}{0.178929}\\\\&x=\left \lfloor \frac{65-62.0818}{0.178929} \right \rfloor=16\\\\&\textup{dvs i \aa r }2006+16=2022 \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til min opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.