Matematik

Hvordan løses denne opgave?

12. januar 2020 af Storebånd28 - Niveau: 9. klasse

Hej Alle,

Har brug for hjælp til den opgave, og kan ikke komme videre.

Opgaven er følgende:

Du kan være på nettet lige så længe du vil for kun 198,- kr. pr. måned.

Hvad er prisen pr. time, hvis man er koblet på nettet i en time om dagen?

TAK PÅ FORHÅND!


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2020 af Brugerrr (Slettet)

.


Svar #2
12. januar 2020 af Storebånd28

#1

.

?


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. januar 2020 af ringstedLC

\begin{align*} \text{1\,m\aa ned\,har (i g.-snit)} &\;\frac{365.25\text{ dage}}{12}=\;?\text{ dage} \\ \text{1\,time\,pr.\;dag\,koster} &\;\frac{\text{Pris\,pr.\,md.}}{?\text{ dage}}=\;?\text{ kr} \\ \end{align*}

Næste gang finder du på en meget bedre overskrift!


Svar #4
12. januar 2020 af Storebånd28

#3

\begin{align*} \text{1\,m\aa ned\,har (i g.-snit)} &\;\frac{365.25\text{ dage}}{12}=\;?\text{ dage} \\ \text{1\,time\,pr.\;dag\,koster} &\;\frac{\text{Pris\,pr.\,md.}}{?\text{ dage}}=\;?\text{ kr} \\ \end{align*}

Næste gang finder du på en meget bedre overskrift!

Apropos overskift, Det sker ikke igen ;)


Skriv et svar til: Hvordan løses denne opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.