Matematik

Matematik med Hjælp

15. januar 2020 af larslars55 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En der kan hjælpe!?!?!?!?!!?!?!!??!!?

Matematik


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2020 af Moderatoren

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.


Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2020 af mathon

              \small \begin{array}{llll} &A=\frac{24}{55}\cdot \int_{0}^{130}\left (\sqrt{-x^2+100x+3900} \right )\mathrm{d}x \end{array}


Svar #3
15. januar 2020 af larslars55 (Slettet)

mangler også dem


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. januar 2020 af mathon

Matematik med hjælp

indtil videre har det været 0 matematik + hjælp.


Svar #5
15. januar 2020 af larslars55 (Slettet)

hjælp er fortelse for hjælpemidler


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. januar 2020 af Moderatoren

#5

Se svar #1


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. januar 2020 af mathon

og
         fortelse = forkortelse

         


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. januar 2020 af mathon

              \small \small \begin{array}{llll} &V=\pi \cdot \int_{0}^{130} \left (\frac{24}{55}\cdot\sqrt{-x^2+100x+3900} \right )^2\mathrm{d}x \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. januar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #10
18. januar 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 4}\\&&f(x,y)=\frac{y^3-2y^2+y-4}{x^2+4}\\\\&b)\\&&f(x,8)=\frac{388}{x^2+4}\\\\&c)\\&&f_x{\, }'(x,y)=\frac{-2x\cdot \left ( y^3-2y^2+y-4 \right )}{(x^2+4)^2}\\\\&&f_y{\, }'(x,y)=\frac{3y^2-4y+1}{x^2+4}\\\\&&f_x{\, }'(2,8)=\frac{-2\cdot 2\cdot \left ( 8^3-2\cdot 8^2+8-4 \right )}{(2^2+4)^2}\\\\&& f_y{\, }'(2,8)=\frac{3\cdot 8^2-4\cdot 8+1}{2^2+4} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #11
18. januar 2020 af mathon

detaljer:

                      \small \small \begin{array}{lllll}&\\&c)\\&&f(x,y)=\frac{y^3-2y^2+y-4}{x^2+4} \\\\&&f_x{\, }'(x,y)=\frac{0\cdot (x^2+4)-( y^3-2y^2+y-4)\cdot 2x}{(x^2+4)^2}=\frac{-2x\cdot \left ( y^3-2y^2+y-4 \right )}{(x^2+4)^2}\\\\&&f_y{\, }'(x,y)=\frac{\left (3y^2-4y+1 \right )\cdot \left ( x^2+4 \right )-\left ( y^3-2y^2+y-4 \right )\cdot 0}{(x^2+4)^2}=\frac{3y^2-4y+1}{x^2+4} \end{array}


Skriv et svar til: Matematik med Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.