Matematik

AKUT hælp! Procentvis ændring

19. januar 2020 af joseflahlou (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har virkelig brug for at finde ud af, hvordan man finder den procentvisændring! Er der nogle, der kan hjælpe? Jeg har vedhæftet opgaven nedenunder.

Vedhæftet fil: hvordan 2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2020 af ringstedLC

c) 

\begin{align*} \text{\AE ndring i \%} &= \frac{\text{Pris}_{10}-\text{Pris}_{0}\cdot 100}{\text{Pris}_{0}}\,\% \\ &= \frac{p(10)-35\cdot 100}{35}\,\%=\;? \end{align*}


Svar #2
19. januar 2020 af joseflahlou (Slettet)

Forstår det ikke, hvad er det du prøver at vise?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2020 af ringstedLC

Sæt "10" ind i prisfunktionen og beregn ændringen.


Svar #4
19. januar 2020 af joseflahlou (Slettet)

Kan det gøres sådan her?

Vedhæftet fil:Capture.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. januar 2020 af ringstedLC

#4: Ja. Omregn til % og afrund.


Skriv et svar til: AKUT hælp! Procentvis ændring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.