Matematik

Redegør for graferne

19. januar 2020 af NW12 - Niveau: B-niveau

Halløj! Nogen som kan hjælpe med denne opgave? Opgaven er uden hjælpemidler, på forhånd tak!

Vedhæftet fil: yyry'.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2020 af peter lind

g(x) = 2f(x) så g(x) er netop kurven der ligger dobbelt så højt som f(x)


Svar #3
19. januar 2020 af NW12

så g(x) er = A, f(x) = C og h(x) = B?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. januar 2020 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Redegør for graferne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.