Matematik

Maple: Findes der en lettere måde, at løse ligningen på N(t)=3/2

29. januar 2020 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Da jeg først er begyndt at bruge Maple 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2020 af Anders521

# 0

Du kan bruge solve-kommandoen i Maple.


Svar #2
29. januar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

Sådan here?

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2020 af Anders521

# 2

Nej skriv solve( N(t) = 3/2, t). Dette forudsætter, at du først navngiver funktionen til at være N(t).


Svar #4
29. januar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

Så prøver jeg igen 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. januar 2020 af Anders521

# 4

Ja, det må så være svaret.


Skriv et svar til: Maple: Findes der en lettere måde, at løse ligningen på N(t)=3/2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.