Fysik

Fysik opg

29. januar 2020 af Lanianonym99 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej

Hvordan beregnes den elektriske energi, som omsættes ved at bruge en computer i 2 timer, med effekten 200W?

Forstår ikke helt hvordan den skal beregnes?


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. januar 2020 af peter lind

Der mangler nogle oplysninger; formodentlig energien i en eller andet tid

Brug at effekt*tid = energien der omsættes i tiden


Svar #2
29. januar 2020 af Lanianonym99 (Slettet)

#1

Der mangler nogle oplysninger; formodentlig energien i en eller andet tid

Brug at effekt*tid = energien der omsættes i tiden

#1

Der mangler nogle oplysninger; formodentlig energien i en eller andet tid

Brug at effekt*tid = energien der omsættes i tiden

Det er dsv. de eneste oplysninger der er i opgaven


Svar #3
29. januar 2020 af Lanianonym99 (Slettet)

#1

Der mangler nogle oplysninger; formodentlig energien i en eller andet tid

Brug at effekt*tid = energien der omsættes i tiden

Er det så

200 * 2 = 400??


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. januar 2020 af MandenMedMangeHatte

Næsten. Prøv at skrive regnestykket op MED enheder.

Brugbart svar (1)

Svar #5
29. januar 2020 af peter lind

Pas dog på enhederne


Svar #6
29. januar 2020 af Lanianonym99 (Slettet)

#5

Pas dog på enhederne

?
 


Brugbart svar (1)

Svar #7
30. januar 2020 af Capion1

Man har
1 Ws = 1 J    (wattsekund , joule)   1 J er dén energi, en effekt på 1 W frembringer i ét sekund.
Da 2 timer = 2·60·60 sek
forbruger computeren
200 W · 2·60·60 sek = ................ Ws eller J 


Skriv et svar til: Fysik opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.