Kemi

Kemi - koncentration

01. februar 2020 af yoshi123123 - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med disse opgaver?

Fe2(SO4)3(s) opløses i vand og den formelle koncentration c = 0,1 mol/L.

a. Opskriv reaktionsskema for opløsning af Fe2(SO4)3 (s) i vand -

b. Angiv værdien af følgende aktuelle koncentrationer (husk enheder):

[Fe3+(aq)] =

[SO42-(aq)] =

[Fe2(SO4)3(aq)] =


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2020 af Molarmasse (Slettet)

a) Fe2(SO4)3 + 2H2O  →  2Fe(OH)SO4 + H2SO4

b) Hvis du ikke har fået et givet volume, så forbliver koncentrationen det samme? 

Undtagen for de steder, hvor du skal huske, at der er en koefficient på 2.
 


Svar #2
01. februar 2020 af yoshi123123

Forstår ikke hvordan du er kommet frem til det
reaktionsskema?

Skriv et svar til: Kemi - koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.