Matematik

Hygge opgave i Maple

12. februar 2020 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej sidder og nørder lidt mat.

 Har stadig lidt svært ved Maple, men hvordan kan jeg løse denne opgave nemmest i mapel 

Vedhæftet fil: Hygge opgave.PNG

Svar #1
12. februar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

Har fundet en metode, men hvad med denne 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2020 af ringstedLC

Studer manualen eller find en video om (Maple ligningssystem).

Husk: Det er fint med nørderi, men opgaver som disse kan/skal du også kunne lave uden hjælpemidler.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2020 af Anders521

# 0

Du kan løse ligningssystemet i Maple ved brug af solve-kommandoen. Eksempel

                                                      solve( { 3x - 4y = 1, x - y = 3 } , { x , y } )

Maple vil så give dig svaret

                                                                          { x = 11 , y = 8 }


Skriv et svar til: Hygge opgave i Maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.