Fysik

hastighed

15. februar 2020 af sisseb93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg kunne godt bruge HJÆLP til den ene opgave i fysik, det er et par år siden jeg havde det på c-niveau og har glemt meget af det.. 

jeg har vedhøftet opgaven 

Vedhæftet fil: fysik kælke opgave.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2020 af mathon

1)

      Brug energibevarelse:
                                             \small \tfrac{1}{2}\cdot m\cdot v^2=m\cdot g\cdot h

                                             \small \small \tfrac{1}{2}\cdot v^2= g\cdot h

                                             \small \small v= \sqrt{2\cdot g\cdot h}


Svar #2
15. februar 2020 af sisseb93 (Slettet)

hvad er v^2 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. februar 2020 af mathon

v2 er hastighedens kvadrat.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. februar 2020 af xbxlxcaa

v2=v*v


Skriv et svar til: hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.