Matematik

Vandret tangent til graf!!!!!!! (hjælp)

27. februar 2020 af frozone7 - Niveau: A-niveau

Hej er der nogle der ved hvordan man finder den vandrette tangent til en graf???

h(x) = -x2+3x

Jeg har beregnet h'(x) og h'(x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2020 af oppenede

Isoler x i ligningen h'(x) = 0. Det giver de(n) x-værdi(er) hvor grafens tangent er vandret.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2020 af mathon

        \textup{tangent:}\quad y=f(\tfrac{3}{2})


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2020 af AMelev

FS side 24 (130).
Den gælder for alle tangenter, også vandrette.


Skriv et svar til: Vandret tangent til graf!!!!!!! (hjælp)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.