Matematik

Forvirret Vektor

27. februar 2020 af UnicornLover - Niveau: A-niveau

Hej SP

Jeg lidt forvirret med den her håber I kan hjælpe takker

Vedhæftet fil: 5.4.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
27. februar 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. februar 2020 af peter lind

(b+c)=0

se formlerne side 11 i din formelsamling


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. februar 2020 af mathon

                                \small \begin{pmatrix} -t\\1 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} 2+2\\3+(-1) \end{pmatrix}=0\textup{ ...}


Svar #4
27. februar 2020 af UnicornLover

ok tak


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. marts 2020 af mathon

Vektorer er aldrig forvirrede.

Men de, der urutineret arbejder med dem, er undertiden forvirrede :-)


Skriv et svar til: Forvirret Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.