Matematik

BESTEM T

04. marts 2020 af TheGirl123 - Niveau: C-niveau

Hej venner! Jeg har fået dette spørgsmål i mat, som jeg slet ikke forstår.. Vil i hjælpe?

I et kordinatsystem beskrives modellen af rutens dele ved vektorene

AB = (4 , 3) BC = (4 , 2) og CD = (t , 0)

a) Bestem t

Hvordan gør jeg? Tak!! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2020 af janhaa

more info...


Svar #2
04. marts 2020 af TheGirl123

Jeg har skrevet alt ned hvad der stod, mere info er der ikke... :/

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2020 af AMelev

#2 Lad være med at skrive af. Vedhæft i stedet et billede af hele opgaven, inkl. figur.


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. marts 2020 af ringstedLC

#2: Det må der være, da ellers ikke kan bestemmes. 

Hvis jeg husker ret, har opgaven en figur, der viser ruten fra A til D via B og C. Vedhæft altid et billede af hele opgaven istedet for at copy/paste teksten.


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. marts 2020 af StoreNord


Svar #6
05. marts 2020 af TheGirl123

Det er den opgave ja, men ikke helt ens. Hvor har du fået 25 fra?:)


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. marts 2020 af StoreNord

Ups!   Det skulle være 5².

Hvis du skal finde t, skal du vide, hvor lang ruten er i kilometer.


Skriv et svar til: BESTEM T

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.