Matematik

Bestem dragens areal

04. marts 2020 af BigKim - Niveau: B-niveau

Ved hjælp af pytagoras har jeg kunne bestemme x af dragen men skal nu finde dens areal hvordan gør jeg det?

x2 + 62 = 102 

x2 = 102 - 62 

x2 = 100 - 36 

x2 = 64 

x = √64 = 8

Vedhæftet fil: drage.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2020 af janhaa

x = 8

A(drage) = 3x*6 = 144


Skriv et svar til: Bestem dragens areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.