Matematik

Hvor mange kampe skal klubben vinde i næste sæson for at de to sponsorater (A og B) er lige gode

05. marts 2020 af jakob4434 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

En anden sponsor tilbyder at betale pr. vunden kamp i løbet af næste sæson. Sponsoren giver klubben to muligheder (nemlig A og B). De to mulige sponsorater kan ses af figuren.

Hvor mange kampe skal klubben vinde i næste sæson for at de to sponsorater (A og B) er lige gode.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2020 af MatHFlærer

Løs ligningssystemet. Gør du det får du 

x=30 og y=2300

Du er heldig, at begge ligninger har y isoleret, hvorfor du kan løse følgende ligning og dernæst finde y.

70x+200=50x+800


Svar #2
05. marts 2020 af jakob4434 (Slettet)

tusind tak. vh


Skriv et svar til: Hvor mange kampe skal klubben vinde i næste sæson for at de to sponsorater (A og B) er lige gode

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.