Fysik

Fysik aflevering hjælp

05. marts 2020 af mads365h (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven lyder:

Der fordamper 4,1kg vand pr. time pr. kvadratmeter fra overfladen af saltsøerne 

Vurder den effekt pr. m^2, hvormed der omsættes energi til fordampning af vand fra saltsøerne.

her har jeg brugt formlen: Elatent = mfordamp*Lf 

mfordamp = 4,1kg 

Lf = 2257 Kj

Elatent = 4,1kg*2257Kj = 9253,7Kj

nu har jeg regnet ud hvor meget energi der skal bruges til at fordampe 4,1 kg vand.

her rammer jeg et problem hvor jeg skal omsætte det til effekt men hvordan gør man dette.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2020 af peter lind

Effekt i watt er energi/sekund. Det du har er energi/time


Skriv et svar til: Fysik aflevering hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.