Matematik

Omkredsen

09. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Har problemer med det men ville gætte på omkredset er a i tredje +2a

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2020 af janhaa

a)

A(blå) = 2b+2a

b)

h=\sqrt{b^2+4a^2}\\ \\ A(\text green)=2a+b+\sqrt{b^2+4a^2}\\ \\ A(tot)=4a+3b+\sqrt{b^2+4a^2}\\


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2020 af PeterValberg

Figuren er en trapez, hvortil der findes en formel
til beregning af arealet, hvis man kender højden
og længden af de to parallelle sider, - i dette tilfælde
bliver arealet:

A=\tfrac12\cdot(a+3a)\cdot b=2ab

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2020 af janhaa

#1

a)

A(blå) = 2b+2a

b)

b)

A(tot)= (4a*b/2)= 2ab


Skriv et svar til: Omkredsen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.