Matematik

Eksponentielt voksende funktion

10. marts 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

håber nogen kan hjælpe på forhånd tak :) 

Spm. b) og c) handler om en eksponentielt voksende funktion g(x). Som det fremgår af tabellen nedenfor, er g(7)=12 og g(15)= 24.

x         ?       7      15     23
g(x)     6      12     24     ?

b) Bestem fordoblingskonstanten for funktionen.

c) Udfyld de tomme pladser i tabellen (markeret med spørgsmålstegn). Du kan skrive i tabellen men husk at forklare udregningerne


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. marts 2020 af PeterValberg

g(7) = 12
g(15) = 24

fordoblingskonstanten må så være 15 - 7 = 8

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. marts 2020 af PeterValberg

x         -1       7      15     23
g(x)     6      12     24     48

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
10. marts 2020 af l24 (Slettet)

mange tak :) 


Skriv et svar til: Eksponentielt voksende funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.