Matematik

Hvor stor var cykeltrafikken?

12. marts 2020 af Mettes3 - Niveau: C-niveau

Cykeltrafik måles ved det antal km, som cyklister i Danmark i alt har kørt i løbet af et år. 
Tabellen viser indekstal for cykeltrafikken i Danmark (basisår 2000).

År                               2010     2014 

Indekstal                    89.7      112.0

cykeltrafik i mia km    2.62 

 a) Hvor stor var cykeltrafikken i 2014?

jeg bruger programmet CAS...   tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2020 af ringstedLC

Trafik2000 = (2.62 · 100)/89.7 mia. km.

Trafik2014 = (Trafik2000 · 112)/100 mia. km. = (2.62 · 112)/89.7 mia. km. = ?


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. juni 2021 af Martin1233

Har dun fundet ud af det, hvis ja må duj gerne sende  til mig åplllsss


Skriv et svar til: Hvor stor var cykeltrafikken?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.