Matematik

Vektorer og ligninger

13. marts 2020 af halla4600 - Niveau: B-niveau
Angiv en normalvektor og en retningsvektor for linjen med ligningen y=2x-5

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2020 af janhaa

x=t\\ y=2t-5

\vec {r}=[1,2]\\ \vec {n}=[-2,1]


Svar #2
13. marts 2020 af halla4600

Kan du forklare hvordan du har gjort og evt. vise nogle formler

Brugbart svar (1)

Svar #3
13. marts 2020 af fosfor (Slettet)

Formlerne er
  r = (x'(t), y'(t))
  n = \hat{r}


Skriv et svar til: Vektorer og ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.