Matematik

Sekskant

16. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Nogle der ved hvordan man regner opg 7.1

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2020 af peter lind

Tl hvor mange a og b'er der er oglæg dem sammen


Svar #3
16. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Der er 4a og 4b

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts 2020 af peter lind

så læg længderne af dem sammen


Svar #5
16. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Det giver 8ab

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. marts 2020 af peter lind

Nej det giver 4a+4b. indsæt længderne for a og b


Svar #7
16. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Så svaret er 4a+4b

Brugbart svar (0)

Svar #8
16. marts 2020 af peter lind

nej. Du skal indsætte længderne for a og b


Svar #9
17. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Så det er 4×4,5+3,5

Svar #10
17. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #11
17. marts 2020 af Moderatoren

Hvor mange a'er er der? Hvor mange b'er er der?


Svar #12
17. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Der er 4a og 4b

Brugbart svar (0)

Svar #13
17. marts 2020 af Moderatoren

Nemlig

Og hvor lang er en a og en b?


Svar #14
17. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

A er 4,5 og b Er 3,5

Brugbart svar (0)

Svar #15
17. marts 2020 af Moderatoren

Nemlig. 

Så der er 4 a, som er 4,5 og 4 b, som er 3,5. 

Så skal du regne omkredsen ud. 

Skriv din udregning og facit.


Svar #16
17. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Så 4*(4,5+3,5=... cm

Brugbart svar (0)

Svar #17
17. marts 2020 af Moderatoren

Skriv din udregning og facit.


Svar #18
17. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Så 4*(4,5+3,5= 32 cm

Brugbart svar (0)

Svar #19
17. marts 2020 af Moderatoren

Ja, 4 X 4,5 + 4 X 3,5 = 32


Svar #20
17. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Opg 7.2 Hvad skal jeg sige

Forrige 1 2 Næste

Der er 30 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.