Matematik

Forskrift for linjen m

17. marts 2020 af mariestuart - Niveau: 9. klasse

Hej SP!

Jeg har skrevet, at forskriften for denne linje er y = 0x + 4

Men opgaven fortæller mig, at forskriften blot er y = 4

Jeg forstår bare ikke hvorfor. 

Tak på forhånd!


Svar #1
17. marts 2020 af mariestuart

Vedhæftede fil kommer her

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2020 af mathon

      y = 0·x + 4 = 4

      y = 4


Svar #3
22. marts 2020 af mariestuart

Tak!


Skriv et svar til: Forskrift for linjen m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.