Matematik

Bestem toppunkt (HJÆÆLP)

17. marts 2020 af jackeer (Slettet) - Niveau: B-niveau

h(x)=kx^2 - 18x- 15.

Bestem k så parablen har toppunkt (-3,h(-3)).


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2020 af mathon

          \small \frac{-(-18)}{2k}=\frac{9}{k}=-3

          \small k=-3


Skriv et svar til: Bestem toppunkt (HJÆÆLP)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.